“It’s not what you say, but what people hear” – Frank Luntz

Storytelling is pas geslaagd als een boodschap niet alleen verteld, maar ook écht gehoord en ervaren wordt. Ik pas dit ook op mezelf toe: hoe ervaren mijn opdrachtgevers de samenwerking? Dat is uiteindelijk het échte verhaal over mij, waar ik met trots aan werk.

Het is een feestje om met Hans te mogen werken! Hans weet datgene wat ik “half” in mijn hoofd heb om te vormen tot een inhoudelijk sterk en aanstekelijk verhaal, dat langere tijd meegaat. Daarnaast is Hans een heel prettig persoon in de omgang. Ik vind het prettig dat hij zijn werk (en daardoor ook mijn werk) zeer serieus neemt.

Marloes Pomp
Marloes PompInternational Strategy & Partnerships Dutch Blockchain Coalition

Hans is a very talented and well-organized speech writer, who helped me out as host of TEDxUtrecht. Hans is skilled in both writing your texts as well as helping you with your actual performance. Hans is very talented in cutting the crap, and going to the essence of every text really fast.

Bas Welling
Bas WellingManaging director/co-founder at Wefilm

Soms ontmoet je iemand, en dan weet je het zeker: die heeft echt talent en een warme persoonlijk waar prachtige dingen uit ontstaan! Een unieke combinatie waar je heel blij van wordt. Hans en ik hebben prachtige projecten samen gedaan en mogen nog steeds samen voor mooie organisaties de schoonheid van het bedrijf in beeld brengen. Een man met pure passie, oprechte aandacht voor de mens en een echte specialist. Alles wat Hans doet is echt. Continu tot de kern komen vanuit pure eerlijkheid, op alle vlakken. Dat is bijzonder en een eer als je hierdoor geïnspireerd kan worden. Een verrijking die ik koester, elke dag! Bedankt Hans.

Sven Rickli
Sven RickliHuman Capital Partner, Business Coach, Nolost Capital B.V.

Hans Busstra is in staat complexe, meerlagige academische perspectieven terug te brengen tot een coherente en effectieve communicatie zonder dat daarbij concessies worden gedaan aan de kernboodschap. Sterker nog, zijn adviezen hebben mij geholpen dieper na te denken over deze kernboodschap. In het bijzonder is hij in staat de wetenschapper/onderzoeker/denker trouw te laten blijven aan de diepgang op inhoud in de context van een effectieve communicatie richting een breed publiek.

Iliass El Hadioui
Iliass El HadiouiWetenschappelijk Docent, Erasmus Universiteit Rotterdam

Hans heeft mijn speech zeer professioneel op een hoog niveau getild. Hij wist mijn verhaal een verassende structuur en een goede opbouw te geven. Hans is analytisch, hij kan goed tot de kern van iets doordringen en weet de boodschap vervolgens haarfijn te vertalen naar het publiek.

Saskia Boender
Saskia BoenderYOUMAKESENSE Training en begeleiding

Hans kan zich niet anders dan inleven in het verhaal. Hij kijkt continu, schakelt en vertaalt het gelijk in dat beeld dat het vangt. Technisch en inhoudelijk top! En…. hij is een van de prettigste regisseurs/cameramensen die ik ken om mee samen te werken juist omdat hij en inhoud en techniek zo samen weet te brengen. En dat is een gave.

Marieke Hendrix
Marieke HendrixBeeldvormer bij leiderschapsvragen.